/Wie zijn wij?
Wie zijn wij? 2020-07-07T12:27:57+00:00

 HET IBIS TEAM  

Eke Bruinsma

HOOFDONDERZOEKER

Mijn taken als hoofdonderzoeker zijn vrij verschillend: ik werf begeleidingsteams om deel te nemen aan het onderzoek, ik zorg voor promotiemateriaal en onderhoud contacten. Daarnaast probeer ik het IBIS onderzoek zo goed mogelijk op te zetten en doe ik de dataverzameling, analyseer ik de resultaten en schrijf ik daar Nederlandse en Engelse artikelen over.

Lieke Bruinsma

ONDERZOEKSMEDEWERKER

Als onderzoeksmedewerker ondersteun ik Eke. Ik help met het promotiemateriaal, de digitale omgeving en de werving. Daarnaast help ik met de dataverzameling en de organisatorische zaken rondom de training.

Barbara van den Hoofdakker

KLINISCH PSYCHOLOOG/
GEDRAGSTHERAPEUT VGCT

Lianne van der Veen

KLINISCH PSYCHOLOOG/
GEDRAGSTHERAPEUT VGCT

Patricia Rijpstra

GEDRAGSTHERAPEUTISCH WERKER VGCT